Herfst knutsel ideeën

Herfst knutsel ideeën dieren van herfstbladeren

Ben je op zoek naar Herfst knutsel ideeën? Dan ben je bij WoeWoe aan het juiste adres!
De nazomer hebben we gehad en al is het de aankomende tijd nog best goed weer, de tijd van heel veel wind en regen staat ook voor de deur. De dagen worden korter, er gaan weer meer laagjes kleding aan en de regenlaarzen staan weer bij de voordeur. Elk seizoen heeft zo z’n charmes en bij de herfst denk ik aan knutselen! Veel binnen spelen, samen bakken en zo nu en dan heerlijk met een dekentje op de bank een film kijken.
Als ik aan de herfst denk, denk ik ook aan rode en gele bladeren en aan paddenstoelen! In deze blog verzamel ik de leukste herfst knutsel ideeën voor je.

Herfst knutsel ideeën

Een boom van wattenschijfjes

Herfst knutsel: boom gemaakt van wattenschijfjes

Op Instagram kwam ik deze fantastische herfst boom tegen. Little.Playful.Days maakte deze boom door middel van ovaal geknipte wattenschijfjes. Haar dochter gaf ze een pippetje en gekleurd water waarmee ze de bladeren kon verven in verschillende herfstkleuren. De wattenschijfjes nemen het water heel goed op en zorgen voor mooi gemixte kleuren.

Herfst mannetje van kastanjes

Herfst knutsel: mannetje van kastanjes

Van oktober t/m medio december kun je kastanjes vinden in het bos en parken. Daarmee kun je hele leuke knutselwerkjes maken. Bijvoorbeeld dit herfst mannetje!

Paddenstoelen knutselen

6 paddenstoelen knutselen met kinderen van wcrollen

Wie denkt aan herfst knutsel ideeën, denkt aan paddenstoelen! Vorige week knutselden wij 3 verschillende paddenstoelen. Hoe we ze maakten lees je in de blog: paddenstoelen knutselen met kinderen.

Fotolijstje met herfstbladeren

Herfst knutsel: fotolijstje met herfstbladeren

Maak een leuk fotolijstje met herfst bladeren. Herfst bladeren kun je natuurlijk in het bos vinden maar je kunt ook een beetje vals spelen en nep bladeren kopen bij bijvoorbeeld de Action. Ik gebruik de herfstbladeren ter decoratie maar je kunt er ook heel leuk mee knutselen. Voor dit fotolijstje plak je ze simpel weg op een mooi stuk oranje karton. Op het karton kan je een foto plakken of nog een mooie tekening maken.

Ken je onze Facebook groep ‘Duurzaam knutselen‘ al? Hierin delen wij maar ook andere creatievelingen leuke knutsel ideeën. Word jij ook lid?

Herfsttafel

tafel met herfstdecoratie

Elk seizoen of feestdag verander ik de inhoud van onze tafel, zo ook deze herfst. De lampjes staan in de avond aan en geven een heel gezellig sfeertje tussen de warme kleuren. Decoreren jullie ook je huis naar de verschillende seizoenen en feestdagen?

Knutselen met herfst bladeren

Herfst knutsel ideeën dieren van herfstbladeren

Met herfst bladeren kun je ook heel veel leuke dingen knutselen en dat gaan we dit jaar ook volop doen! Ik heb alvast wat ideeën verzameld op ons herfst Pinterest bord. Wat dacht je van deze konijntjes gemaakt van verschillende vormen bladeren? Super schattig toch.

Wat gaan jullie knutselen deze herfst?

Veel knutselplezier!
Liefs Julia

Tip: Vind je het leuk om te knutselen maar heb je geen knutselmateriaal in huis? Dan kan ik je een kant-en-klaar knutselpakket aanbevelen. Het enige wat je nodig hebt is een schaar en lijm, verder is het knutselpakket helemaal compleet!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt 1 keer per maand het laatste nieuws, de nieuwste producten, acties, leuke blogs en meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Selecteer een Afleverpunt