WoeWoe bestaat 2 jaar!

feest

HOERA! WoeWoe bestaat 2 jaar!
Wat een feest is het de afgelopen 2 jaar geweest. In deze blog neem ik je mee in de afgelopen 2 jaar en blikken we vooruit naar de aankomende jaren.

WoeWoe vanaf begin 2021 tot nu

Begin 2021 ben ik begonnen met de plannen voor WoeWoe. Ik wilde graag een webshop met creatieve, unieke producten en speelgoed voor kinderen.
Met geen enkele ervaring in de marketing, het hebben van een eigen bedrijf of het maken van een website, begon ik in de avonduren, met een baby van een paar maanden op mijn borst, met het maken van de website van het zoeken naar producten. Allereerst kwam ik daar onze inmiddels onwijs populaire kartonnen speelgoed tegen.

In een aantal maanden heb ik veel geleerd en geprobeerd. Het leukste vond ik juist om alles zelf te doen en ontdekken. En natuurlijk gaat dat niet altijd zonder slag of stoot, een scheldwoord hier en daar. 🙂 1 mei 2021 was het zo ver: de website ging live!
Wat een geweldige reacties kreeg ik direct, het kartonnen speelgoed was direct populair maar ook de knutselpakketten en het bouwspeelgoed werd al snel gevonden. Elke maand een beetje meer bestellingen, dat was mijn doel en dat lukte ook!

WoeWoe knutselen voor kinderen logo

WoeWoe 2 jaar later

Inmiddels zijn we 2 jaar verder en is ons assortiment flink gegroeid. Leuk weetje: we zitten op dit moment op ruim 300 producten uit voorraad leverbaar!
Onlangs hebben we een nieuwe productcategorie toegevoegd: sensorisch speelgoed. Daarbij hebben we zelfs onze eigen merk producten, wat een mijlpaal! Ons houten levenscyclusbord is daar een voorbeeld van.
De bestellingen verdubbelen, we worden steeds beter gevonden op Google en hebben de afgelopen 2 jaar op leuke markten mogen staan en vooral veel leuke samenwerkingen mogen doen. Dat vind ik nog het leukst: contact met anderen. Met klanten, via Social Media en samenwerken met andere ondernemers.

Dankbaar ben ik dan ook voor alle support. Voor iedereen die ons volgt op Social Media, die een bestelling plaatst of op welke manier dan ook. Heel cliché maar zonder jullie zou WoeWoe nu niet zijn wat het is!

Levenscyclusbord

WoeWoe in de toekomst

Zoals veel van onze volgers wel weten, komt er binnenkort een 3e kindje in ons gezin. Dat betekent ook weer een nieuwe balans vinden. Mijn doelen voor 2023 zijn dan ook simpel: vooral zo doorgaan maar ook nog zichtbaarder te worden, beter gevonden worden op Google en naamsbekendheid op bouwen.
In ons assortiment zal het aankomende jaar niks groots wijzigen maar de plannen zijn wel om beter in te spelen op de feestdagen en seizoenen. Meer om te knutselen en mee te spelen voor de feestdagen dus! Verder staat er in september een leuk Kids event in Almere op de planning en wie weet wat er nog meer op ons pad komt.

Maar we kijken ook nog verder vooruit en zijn altijd druk op zoek naar kansen en uitbreidingen. 1 van de logische vervolgstappen zou bijvoorbeeld open einde speelgoed zijn. Mis jij iets ins ons assortiment? Heb jij een product of ken jij een merk wat goed bij WoeWoe zou passen? Neem gerust contact met ons op!

Bedankt!

Bedankt iedereen, voor de afgelopen 2 jaar. Voor de leuke gesprekken, de foto’s van prachtige kunstwerken die door jullie zijn gemaakt, voor alle reviews en voor het support. En op naar de volgende jaren, ik heb er zin in!

Liefs Julia

WoeWoe knutsel handen met verf

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt 1 keer per maand het laatste nieuws, de nieuwste producten, acties, leuke blogs en meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Selecteer een Afleverpunt