Welk knutselpakket past bij mijn kind?

Little Creations knutselpakket Jongens 3+

Wil je eens een knutselpakket uitproberen maar niet meteen aan een abonnement vast zitten? Dat kan! Bij WoeWoe vind je namelijk diverse knutselpakketten die je gewoon eenmalig kunt bestellen. Voor elk kind is er wel wat te vinden. Maar ja, welke kies je dan? In deze blog leg ik het verschil uit tussen de diverse knutselpakketten en help ik jou deze keuze te maken.

Duurzame knutselpakketten bij WoeWoe

Duurzaamheid is een onderwerp die overal bij WoeWoe terugkomt. In het verpakken en verzenden maar vooral in de producten die wij verkopen. Zo dragen de knutselpakketten bij WoeWoe hier ook aan bij. Je kunt namelijk prima knutselen met spullen die anders in de prullenbak zouden belanden. Daarnaast komen de knutselpakketten van Nederlandse ondernemers met producten uit Nederland of omliggende landen.

Bij WoeWoe vind je verschillende merken knutselpakketten. Hieronder licht ik elk merk kort toe.

Little Creations

Little Creations knutselpakket Circus 3+

Nieuw in de WoeWoe familie zijn de knutselpakketten van Little Creations. Deze hoge kwaliteit knutselpakketten bevatten 3 activiteiten, elk stap voor stap uitgelegd op een duidelijke instructiekaart. Het enige wat je zelf in huis moet hebben is een schaar.
De knutselpakketten hebben 2 leeftijdscategorieën: vanaf 3 jaar en vanaf 6 jaar, ook zijn er diverse thema’s. Bijvoorbeeld het knutselpakket van bovenstaand plaatje met als thema circus.

Pakje Plezier

inhoud duurzaam knutselpakket droomhuis van pakje plezier

Een knutselpakket van Pakje Plezier prikkelt de creativiteit van jouw kindje. Is jouw kind het type ‘niet lezen maar doen?’ Dan is een knutselpakket van Pakje Plezier echt een aanrader. De pakketten bestaan uit restmateriaal waardoor geen enkel pakket dezelfde inhoud heeft. Je krijgt geen instructies hoe je iets moet maken maar gebruikt je eigen fantasie om er wat moois van te maken. Maak je eigen droomhuis, race auto of toverstaf, we hebben 7 verschillende knutselpakketten waar je uit kunt kiezen.

Wist je dat de pakketten worden samengesteld in een sociale werkplaats?  Volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking pakken deze duurzame knutselpakketten met veel plezier voor je in.

De knutselpakketten van Pakje Plezier zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, ze zullen dan misschien nog wel wat hulp nodig hebben. Vanaf een jaar of 6 kunnen kinderen vaak lekker zelf hun gang gaan met deze knutselpakketten.

Re-Cycle-Me

Doos van Knutselpakket om met gerecyclede materialen spelletjes te maken

Met een knutselpakket van Re-Cycle-Me knutsel je leuke dingen van restafval, bijvoorbeeld een lege eierdoos, melkpak of wc-rol.
In het pakket vind je alles wat je nodig hebt maar de lege verpakking, daar moet je zelf voor zorgen. Mijn persoonlijke favoriet is het knutselpakket om spelletjes te maken, hartstikke leuk om op een kinderfeestje te doen: eerst samen de spelletjes maken en vervolgens spelen!

Op dit moment vind je 5 verschillende Re-Cycle-Me knutselpakketten bij WoeWoe en allen zijn ze geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Grafix, Ses en meer

SES Creative dieren vouwen

Naast bovenstaande bijzondere merken, hebben we meer! Ook van merken zoals Grafix en Ses vind je bij WoeWoe diverse knutselpakketten en knutselspullen. Bijvoorbeeld bovenstaand knutselpakket van Ses om origami dieren te leren vouwen. Maar dat is niet alles, zo kun je ook je eigen insecten hotel maken, dromenvanger of onderwater wereld. 

 

Genoeg keuze dus! Maar voor welk knutselpakket moet je nou kiezen? Dat hangt grotendeels van jouw kind af: is het een Pietje precies die graag stap voor stap iets namaakt? Dan maak je hem/haar gelukkig met een knutselpakket van Little Creations. Maar heb je een kind dat liever zijn eigen plan trekt? Dan raad ik je een knutselpakket van Pakje Plezier aan. Zoek je iets in een specifiek thema of vaardigheid? Kijk dan bij de knutselpakketten van Ses, Grafix of 1 van de andere vele merken in de categorie knutselen. En wil je graag je kind iets leren over recyclen? Dan kies je natuurlijk een Re-Cycle-Me knutselpakket!

Ik wens jullie heel veel knutselplezier!
Liefs Julia

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt 1 keer per maand het laatste nieuws, de nieuwste producten, acties, leuke blogs en meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Selecteer een Afleverpunt