fbpx

Lego poppetje van gips

lego pop van gips geschilderd

Lego poppetjes, wie kent ze niet? Lego is al jaren razend populair bij kinderen! Al gauw is Duplo niet meer interessant genoeg en willen kinderen Lego.

Sommige kinderen hebben zelfs hele Lego kamers of houden een Lego feestje met hun verjaardag. En wat past daar heel goed bij? Een Lego poppetje van gips! Bij WoeWoe koop je een Lego poppetje van ongeveer 25 centimeter lang om zelf te schilderen. Super leuk voor in de kinderkamer, speelhoek of als activiteit tijdens een kinderfeestje.

Legopop kleurplaat

Lego poppetje van gips

Bij WoeWoe koop je een Lego poppetje van gips voor €4,95. Heb je geen verf en kwasten in huis? Koop dan het complete pakket van een Lego poppetje inclusief 5 kleuren verf en 3 kwasten.
Het Lego poppetje is handgemaakt en is gemaakt van massief gips. Om het feest compleet te maken, kun je onze gratis Lego kleurplaat downloaden.

Benieuwd hoe het Lego poppetje er in het echt uit ziet? Danielle van Mint & Zoet maakte samen met haar zoontje Jesse onderstaand filmpje.

Wat anderen er van vinden

Amy en haar zoontje Jairo kregen van WoeWoe een Lego poppetje. Benieuwd wat ze er van vinden? Dat lees je hieronder!

Wij werden gevraagd door Julia van WoeWoe voor een hele leuke samenwerking nou daar kan je toch geen nee tegen zeggen!

Als eerst kwam Julia zelf het pakketje langsbrengen. Persoonlijk afgeven dat vind ik al echt super leuk. Wij wonen ook niet super ver uit de buurt maar toch respecteer ik het als iemand deze moeite neemt voor zijn of haar bedrijf. Pluspunt!

Wij mochten een mooie legopop van gips verven. Jairo was door het dolle! Sluit helemaal aan bij zijn belevingswereld en

doordat het ook een groot formaat was kon hij er heel goed mee aan de slag. Hij was echt even geconcentreerd bezig met zijn kunstwerk. Wat ook super handig was, is dat alle benodigdheden erbij zitten. Ik hoefde niet van alles te zoeken in huis of opnieuw aan te schaffen omdat het te veel moeite kost om te zoeken.. 4 bakjes met verf de kleuren blauw, groen, rood en geel. En ook 3 verschillende kwasten.

Toen ik vroeg aan Jairo wat het allerleukste was zei hij de kleuren mengen. Hmmm goed voor de ontwikkeling om kinderen hun eigen gang te laten gaan. Soms wel wat moeilijk want eigenlijk wilde ik een echte Lego pop maken met een geel hoofd 😉

kind met legopoppetje van gips

Wil je ook een Lego poppetje van gips bestellen? Houd er dan rekening mee dat de verzendtijd iets langer kan zijn dan met andere producten. Ik heb namelijk een voorraad maar het loopt zo hard, dat het kan gebeuren dat de voorraad op is. Het maken van de poppetjes kost een paar dagen, ze moeten namelijk goed drogen en uitharden voordat ik ze kan versturen. Hierdoor kan het voorkomen dat het 3 á 4 dagen duurt voordat ik het Lego poppetje kan versturen.

Veel schilderplezier! Liefs Julia

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt 1 keer per maand het laatste nieuws, de nieuwste producten, acties, knutseltips, leuke blogs en meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.