fbpx

Kartonnen speelgoed

Kartonnen speelhuisje wordt ingekleurd door kind

Het kartonnen speelgoed van WoeWoe, één van onze populairste producten. Naast het kartonnen speelhuis, hebben we ook een kartonnen auto, raket, boerderij, cabrio en tractor. Wat is het, hoe zet je het in elkaar en meer over dit duurzame kartonnen speelgoed lees je in deze blog.

Kartonnen speelhuis

WoeWoe heeft 2 kartonnen speelhuisjes. Wat is het verschil?

Allereerst het kartonnen speelhuis van bovenstaande afbeelding, dit is het grootste huisje in de collectie: maar liefst 133 cm hoog. Het huisje is 105 cm lang en 133 cm breed. Het andere speelhuisje zie je hieronder met het meisje erin en is een kartonnen boerderij. Dit speelhuis is iets kleiner namelijk 87 cm hoog, 71 cm lang en 88 cm breed.

Kartonnen speelhuisje boerderij met kind aan het kleuren

 

Hoe zet ik het kartonnen speelgoed in elkaar?

Het kartonnen speelgoed is erg makkelijk in elkaar te zetten, de beschrijving kan je vinden op de achterkant van de doos. Wij hebben zelf de kartonnen auto in elkaar gezet en zijn hier ongeveer 10 minuten mee bezig geweest. Hieronder heb ik door middel van 4 afbeeldingen proberen uit te leggen hoe het kartonnen speelgoed in elkaar wordt gezet.

Wat kan ik met een kartonnen auto?

We hebben 2 soorten kartonnen auto’s, namelijk een ‘gewone auto’ en een cabrio. Beide zijn zo ontworpen dat je kind er in kan zitten. Er passen zelfs 2 kinderen in een kartonnen auto! Dit duurzame speelgoed draagt mee aan de creatieve ontwikkeling van je kind. Doordat het speelgoed zelf niks doet, gebruikt je kind zijn fantasie om ermee te spelen. Rollenspellen zijn een prachtige manier om de creativiteit te ontwikkelen maar ook bijvoorbeeld de woordenschat van een peuter te verbeteren. Als je samen speelt, kan je spelenderwijs nieuwe woorden toevoegen zoals stuur, stoppen, rijden en ga zo maar door.

 

Kartonnen speelgoed

Hierboven zag je al de speelhuisjes en een auto. Daarnaast hebben we nog een kasteel, tractor en raket van karton.
Alle kartonnen speelgoed bekijk je hier.

Speelgoed tractor van karton om te kleurenKartonnen raket om mee te spelen en kleurenKartonnen speelgoed kasteel om in te kleurenKartonnen speelgoed auto cabrio die kinderen zelf in kunnen kleuren

 

Kartonnen speelgoed in het echt

Benieuwd hoe het kartonnen speelgoed in het echt eruit ziet? Hieronder zie je een aantal foto’s van onze klanten. Wat kunnen ze mooi kleuren he?

Kartonnen raket voorbeeld Kartonnen speelhuis voorbeeld Kartonnen auto voorbeeld Kind in kartonnen speelhuis boerderij

Welk kartonnen speelgoed is jouw favoriet?
Liefs Julia

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt 1 keer per maand het laatste nieuws, de nieuwste producten, acties, knutseltips, leuke blogs en meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.