Herkleurbare placemats

2 kinderen kleuren herkleurbare placemat

Heb je de herkleurbare placemats al gespot? Sinds kort verkopen wij placemats die je zelf kan inkleuren. En het mooiste is: je kan ze wassen waardoor je ze oneindig kan inkleuren. In deze blog lees je alles wat je wilt weten over deze gave placemats!

Herkleurbare placemats van Edwali

De placemats zijn van het merk Edwali. Van het merk Edwali vind je wenskaarten, Delfts blauwe tegeltjes van kunststof en dus deze herkleurbare placemats.
Is jouw kindje snel klaar met eten maar vind je het fijn als hij nog even aan tafel blijft zitten? Dan is deze placemat om in te kleuren zeker een aanrader! Als het eten op is dan schuif je het bordje weg en pak je de kleurpotloden erbij.

Voorbeeld herkleurbare placemat ballerina op tafel Voorbeeld herkleurbare placemat brandweer op tafel

 De placemats hebben een afmeting van 40 x 30 centimeter en zijn te kleuren met kleurpotloden en/of (wasbare) stiften en krijtjes. Je reinigt de placemat eenvoudig met een doekje en indien nodig een beetje sop.

Voorbeeld herkleurbare placemat piraat op tafel Voorbeeld herkleurbare placemat giraffe en olifant op tafel

Naast dat de placemats leuk zijn om in te kleuren, zijn ze ook nog eens hartstikke duurzaam. Je kunt ze namelijk eindeloos hergebruiken. Er zijn 6 verschillende ontwerpen dus voorlopig raakt je kind niet uitgekleurd!

Voorbeeld herkleurbare placemat eenhoorn op tafel Voorbeeld herkleurbare placemat op tafel

Binnenkort een kinderfeestje? Geef de kleine gasten een origineel aandenken mee! Ook als cadeau voor een jarig kindje zijn deze placemats een echte aanrader.
De herkleurbare placemats zijn €6,95 per stuk. Bekijk ze hier.

Welke placemat is jouw favoriet?
Liefs Julia

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt 1 keer per maand het laatste nieuws, de nieuwste producten, acties, leuke blogs en meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Selecteer een Afleverpunt