Gastblog Esther van ‘t Kralenstulpje

kind knutselt met kralen

Knutselen

Priegelen, frutselen, het zit er al in vanaf onze kindertijd. Wie herinnert zich het niet, vroeger op de kleuterschool heerlijk fröbelen met klei! Hoezo vieze natte handen, heerlijk vonden we het. Knijpen, vormen en creëren, daar gaat het om met knutselen en dat kan op vele manieren. Vroeger op school hadden we handvaardigheid en handwerken. Ik was meer van de handvaardigheid, tekenen en kleuren met kleurpotloden, cadeautjes maken van hout. Ik maakte zelfs een kasteel van klei. Op school stonden hele knutselpakketten klaar en onze juf had telkens wel weer een leuk idee om iets creatiefs te verzinnen.

Kinderen

Nu hebben we zelf kinderen en mogen we ze helpen met fröbelen en stiekem vinden we dat best leuk. Thuis gebruiken we een mooie tekendoos. Maar ik heb ook overal leuke etui’s voor gekocht, een etui voor zwarte potloden maar ook voor stiften en kleurpotloden. We nemen ze overal mee naar toe, ook als we met de kids op visite gaan. Als het slecht weer is en de kinderen kunnen niet buiten spelen, dan gaan ze lekker kleuren of ze maken een mooie 3-D puzzel. Bij oma zijn ze bezig met een leuk mozaïek project.
En ik ben zelf weer begonnen met het maken van sieraden, heel anders maar toch ook lekker creatief bezig zijn!

vrouw knutselt met kralenkinderen kleuren herkleurbare placemat op tafel

Assortiment

Ik ben dan ook dolgelukkig dat ik de mooie uitgebreide knutselpullen website van WoeWoe heb ontdekt!
Ze verkopen hier mega leuke dingen zoals:

Je raakt niet zo snel uitgekeken bij WoeWoe.

Knutseltips!

Zoek je knutsel inspiratie voor een regenachtige middag of wil je gewoon lekker crea bea aan de slag met de kinderen? Bestel dan bij WoeWoe een kant en klaar knutselpakket. Hierin zit alles wat je nodig bent! Op de website onder het kopje blogs vind je leuke inspiratie. Heb je zelf ook iets leuks gemaakt met de spullen van WoeWoe, bijvoorbeeld een huis van ijslolly stokjes? Stuur ons dan een foto met een eenvoudige werkbeschrijving en wie weet plaatsen we deze dan bij ons op de website!

Dream, create, enjoy!

2 handen met kralenarmbandjes

Dit gastblog is geschreven door Esther de Jonge van www.kralenstulpje.nl. Bezoek haar website voor meer creatieve DIY inspiratie!

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt 1 keer per maand het laatste nieuws, de nieuwste producten, acties, leuke blogs en meer!

Een reactie op “Gastblog Esther van ‘t Kralenstulpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Selecteer een Afleverpunt