Halloween knutselen – 11 x Halloween knutsels

Halloween vleermuizen van wcrollen

De afgelopen 2 weken waren wij door een flinke verkoudheid heel veel binnen. Tijd zat om Halloween knutsels te maken! Ben je nog op zoek wat voor je voor Halloween knutselen kunt? In deze blog vind je Halloween happy stones, pompoenen van eierdozen, monsters van wcrollen en nog veel meer!

11 x Halloween knutselen

Pompoenen beschilderen

Halloween knutselen: gezichten getekend op pompoen

Als je aan Halloween denkt, denk je aan pompoenen. Lekker om soep van te maken maar ook leuk om mee te knutselen! Bijvoorbeeld door er leuke gezichten op te schilderen. En dan kun je ze daarna altijd nog schillen en verwerken in de soep!

Halloween happy stones

Halloween knutselen pompoen happy stones

Op happy stones kun je natuurlijk schilderen wat je wilt. Wij hebben ze eerst lekker oranje geverfd en er daarna monstertjes van gemaakt. Ze vallen in ieder geval goed op als je ze op straat tegen komt!

Halloween knutselen met ijslollystokjes

halloween knutselen met ijslollystokjes

Een simpele maar leuke knutsel is met deze ijslollystokjes. Ik heb er een pompoen op geschilderd maar je kunt er natuurlijk op schilderen wat je wilt. Vervolgens hussel je de stokjes door elkaar en heb je een klein puzzeltje!

Leestip: 7 x knutselen met ijslollystokjes

Halloween spookjes knutselen

Halloween knutselen: spookjes

Een andere simpele Halloween knutsel zijn deze spookjes. Je kunt ze op verschillende manieren maken. Bijvoorbeeld met die grote lolly’s van Chupa Chups waar kleinere lolly’s in zitten. Vervolgens leg je daar een witte doek overheen en bind je vast met een zwart elastiek. De ogen en mond kun je er op tekenen met zwarte stift. Ze blijven dan niet zo leuk staan als op deze foto maar je hebt wel een origineel cadeautje!

Vleermuizen van lege wcrollen

Halloween vleermuizen van wcrollen

Maak vleermuizen van lege wc rollen. Ook hier kun je weer op verschillende manieren iets leuks maken. Je kunt papier knippen en op de wcrol plakken of je kunt ze schilderen. Hang ze vervolgens met een touwtje onderste boven aan het plafond en je hebt hele leuke Halloween versiering geknutseld!

Halloween knutselen met eierdozen

pompoen van eierdoos dopje

Ik knutsel graag met restmateriaal zoals lege melkpakken, wcrollen of eierdozen. Een tijdje terug heb ik een hele tas vol lege eierdozen gratis opgemaakt dus die zal je nog vaak tegen komen in mijn knutselwerken. Hier heb ik een dopje van de eierdoos geknipt en oranje geschilderd. Vervolgens een gezichtje getekend en het steeltje van chenille draad er doorheen geprikt en klaar is mijn pompoen!

Nog meer Halloween knutsels van lege verpakkingen

Halloween knutsels van recycled materiaal

Vleermuizen van lege wcrollen, spoken van half volle wc rollen, een spin van een bloempot of een monster van 7 ogen gemaakt van een leeg blik: het kan allemaal! Meer upcycle knutseltips vind je in de blog van Juf Michelle!

Pompoenen uitsnijdenHalloween pompoen met lichtje in het donker

Een klassieker is toch wel in een pompoen een ‘eng’ gezicht uitsnijden en een kaarsje er in zetten. Zo leuk om in het donker bij de voordeur te zetten! Wedden dat er niemand durft aan te bellen. ?

Spin en pompoen van ijslollystokjes

Halloween knutsels maken van ijsstokjes resultaat

Vorige week maakte Linda met haar kinderen deze leuke Halloween knutsels. Je leest erover in haar gastblog: Halloween knutsels maken van ijsstokjes.

Halloween monsters knutselen

Halloween knutsels met wcrollen

De wcrollen kwamen al eerder voorbij en ook deze leuke monsters zijn van wcrollen gemaakt. De voorste is mijn favoriet: knip een stukje verband af, wikkel om je wcrol en plak er oogjes op.

Leestip: 13 ideeën voor knutselen met wc rollen

Halloween knutselen met appels

Halloween knutselen pompoens maken met verf en appels

Als laatst de Halloween knutsel die ik samen met Damian heb gemaakt. Je snijdt een appel door midden en doopt deze in de oranje verf. Vervolgens stempel je op een blaadje met de appel. Als de afdruk droog is, maak je gezichtjes in je pompoenen.

Veel knutselplezier! 
Liefs Julia

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt 1 keer per maand het laatste nieuws, de nieuwste producten, acties, leuke blogs en meer!

Een reactie op “Halloween knutselen – 11 x Halloween knutsels

  1. Pingback: Halloween Knutsels Maken Van Ijsstokjes | WoeWoe | Duurzaam Knutselen En Betaalbaar Spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Selecteer een Afleverpunt