Sinterklaas surprise ideeën

Sinterklaas surprise ideeën: pakjesboot

Over 2 weken is het alweer Sinterklaas! Ik had mij heel erg verheugd op de tijd voor Sinterklaas, mijn zoontje is nu ruim 3,5 jaar dus ik zag ons al samen het Sinterklaas journaal kijken, naar een optocht gaan en leuke Sinterklaas knutsels maken. Helaas, hij vindt er niks aan… Ja het Bol.com speelgoedboek vindt hij geweldig, elke dag wijst hij weer wat anders aan wat hij wil hebben. Maar Sinterklaas journaal? Nee hoor, hij wil liever Paw Patrol kijken. Sinterklaas knutselen? Mag ik niet gewoon auto’s maken? Hopelijk volgend jaar beter..

Sinterklaas surprise ideeën

Binnen mijn familie ben ik de jongste (onze kids dus niet meegerekend). Er gelooft al een aantal jaren niemand meer in Sinterklaas maar toch hebben wij al die jaren Sinterklaas gevierd. Elk jaar een beetje andere opzet, soms wel en soms niet met surprise en/of gedicht.
Sinterklaas surprises, you hate it or you love it. Of je hebt net als ik er een haat-liefde verhouding mee. Ik vind het hartstikke leuk maar begin er altijd te laat mee, heb iets heel gaafs in mijn hoofd maar komt er niet uit zoals ik het voor ogen heb en ga zo maar door.
Om jou een beetje op weg te helpen, heb ik in deze blog 9 Sinterklaas surprise ideeën voor je op een rijtje gezet. Zo kan het niet mis gaan!

Minion piñata surprise

Minion pinata sinterklaas surprise

Moet jij een surprise maken voor iemand die gek is op Minions? Maak dan deze Minion piñata. Wil je weten hoe je dit doet? Lees hier de beschrijving!

Kindersurprise ei

Sinterklaas surprise idee: kindersuprise ei

Ik ben gek op chocolade! Dit zou dus zomaar een surprise kunnen zijn die iemand voor mij maakt. Ik vind ‘m zo goed gelukt. Jasmina heeft op haar website sparklesinside.nl een gratis printable waarmee je de letters kunt printen en zo een heel realistisch ei maakt.

Een Flamingo

Sinterklaas surprise ideeën een flamingo

Voor meisjes is deze flamingo surprise natuurlijk helemaal geweldig! De flamingo kan aan de achterkant open waardoor je het cadeau eruit kan halen zonder dat je de hele surprise kapot moet maken. Wil je weten welke surprises Ingrid nog meer heeft gemaakt of gekregen? Je leest het op haar website!

Spongebob Sinterklaas surprise

Spongebob surprise

Hij woont in een ananas, diep in de zee… Graag gedaan, nu heb jij ook de hele dag dit liedje in je hoofd. 🙂 Deze Spongebob is zeer goed gelukt! Wat je nodig hebt om hem te maken lees je op go-or-no-go.nl.

Pakjesboot

Sinterklaas surprise ideeën: pakjesboot

Ken je iemand niet zo goed en moet je voor hem/haar een surprise maken? Maak dan een pakjesboot! Hiermee zit je altijd goed.

Beugelbekkie

Surprise idee beugelbekkie

Wat moest ik lachen om deze surprise! En wat is ‘ie goed gelukt! Perfect om je tiener zoon of dochter op de kast te jagen.

Lama 
Sinterklaas surprise idee lama

Net als het beugelbekkie, is deze lama ook van vankaat.nl. Op haar website vind je trouwens nog meer dieren surprise ideeën!

Waanzinnige Boomhut Surprise

Waanzinnige Boomhut Surprise

Ken je het boek ‘De Waanzinnige Boomhut‘? Linda en haar zoon Jesse maakte hier een surprise van! Op haar blog lees je precies hoe jij deze waanzinnige boomhut kunt maken.

CADEAUTIP: Van Pakje Plezier hebben wij een knutselpakket om je eigen waanzinnige boomhut te maken! De knutselpakketten van Pakje Plezier worden samengesteld van rest materiaal en ingepakt op een sociale werkplaats.

Een hond

Sinterklaas surprise ideeën: een hond

Net echt vind je niet! Deze hond is gemaakt van papier maché en de ‘haren’ van een dweil. De stap voor stap uitleg hoe je deze hond maakt, lees je hier.

Heb jij wel eens een surprise gemaakt? Leuk als je ‘m deelt in onze Facebook groep!
Liefs Julia

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt 1 keer per maand het laatste nieuws, de nieuwste producten, acties, leuke blogs en meer!

Een reactie op “Sinterklaas surprise ideeën

  1. Pingback: Knutselen Met Karton | WoeWoe | Duurzaam Knutselen En Betaalbaar Spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Selecteer een Afleverpunt