10 bedankjes juf & meester

Bedankje juf - notitieboekje en chocolade

Juf bedankt! Meester bedankt!  Bedankt voor dit toffe schooljaar!
Het zit er alweer bijna op, het afgelopen schooljaar met veelal Corona maatregelen en thuisschool. Niet altijd even makkelijk of leuk maar wat hebben die juffen en meesters het goed gedaan. En voor al dat harde werken, verdienen ze wel een klein bedankje.

10 bedankjes juf & meester

Iedereen is dol op chocolade toch? Maar om nou 30 keer een doos bonbons te ontvangen, dan komt de juf na de zomervakantie 30 kilo zwaarder terug.
Je weet ook niet altijd wat de juf voor persoonlijke interesses heeft en soms heb je ook meerdere juffen en meesters, zo heeft Damian op de peuterspeelzaal wel 4 juffen die ik een bedankje wil geven. Ik heb 10 leuke bedankjes voor je verzameld.

1. Boek Vuile vingers van Lynn Bruggeman

Juf bedankje: boek vuile vingers van Lynn Bruggeman

In het boek ‘vuile vingers’ vind je meer dan 30 creatieve ideeën om met de kinderen te doen. Hoe leuk is dit om te ontvangen als juf! Een mooi naslagwerk om inspiratie op te doen met spullen die de juf waarschijnlijk al in de klas heeft liggen.

2. Notities en krabbels van een toffe juf

Bedankje juf - notitieboekje en chocolade

Damian heeft op de peuterspeelzaal 4 juffen die hij regelmatig ziet. Ik heb voor ze alle 4 een doosje bonbons gekocht (sorry voor de zomervakantie kilo’s ?) en een notitieblokje. Het notitieblokje kun je vinden bij Hippekaartjeswinkel.nl

3. Juffenrapport / meesterrapport

MeesterrapportJuffenrapport

Normaal schrijven de juf en meester het rapport maar nu is het andersom! Laat jouw kind zijn of haar juf/meester beoordelen met dit gratis te downloaden rapport.
Klik hier voor het Juffenrapport.
Klik hier voor het Meesterrapport.

 

 

 

4. Juffenbedankje panda

Juffenbedankje panda notitieboekje

Bij Hema hebben ze super leuke panda artikelen. Is de juf van jouw kind gek op panda’s? (Wie niet!) Dan kun je met de Panda spullen van de Hema een heel leuk pakketje samenstellen.

5. BBQ schort voor de meester

BBQ Schort - Blauw

Weet jij toevallig dat de meester gek is op barbecueën of koken? Koop dan een schort met zijn naam erop!

Leuk voor die juffen en meesters dat ze 6 weken vakantie hebben maar dat hebben de kinderen natuurlijk ook! Hebben jullie al plannen? Bij WoeWoe vind je de leukste knutselinspiratie maar ook kant-en-klare knutselpakketten, handig voor op een regenachtige dag!

6. Een cadeaubon

bedankt

Het is misschien wat afgezaagd maar met een cadeaubon van Bol.com zit je altijd goed!

7. Cadeau pakket van Dille & Kamille

Cadeaupakket Thee

Eén van mijn favoriete winkels: Dille & Kamille! Ze hebben daar zulke leuke, schattige spulletjes. Ik kan urenlang ronddwalen in hun winkel.
Voor de juf of meester kun je daar ook hartstikke leuke dingen scoren.
Bijvoorbeeld dit Thee cadeau pakket. Het cadeaupakket ‘Je tuin vol vogels’ vind ik ook erg leuk maar dan moet de juf of meester natuurlijk wel een tuin hebben!

8. Bloempot – Meester vergeet me niet

meester bloempot vergeetmeniet

Nog zo een leuke webshop is 100productleuk.nl. Hier hebben ze verschillende juffen en meester bedankjes, zoals deze bloempot met vergeet-me-nietjes.
Ze hebben ook kruiden met een leuke verpakking, ik houd van die woordgrapjes: ‘Van jou is er geen (kori)ander’ of ‘chillen met die Dille’.

9. Tas van de jufJuf cadeautjes - cadeau juf - 5 cadeautjes juf tas ecru - juf bedankt - cadeau juf einde schooljaar - juffen cadeau

Hoeveel je uit wilt geven aan een bedankje is natuurlijk heel persoonlijk. Omdat Damian op de peuterspeelzaal 4 juffen heeft, heb ik 4 kleine dingen gekocht. Als hij maar 1 juf heeft dan zou ik een wat duurder cadeau kopen. Deze juffen tas kost €27,95 en zit gevuld met 5 cadeautjes. Je kunt dit alleen geven maar het is ook een erg leuk cadeau om met de hele klas te geven.

10. Rituals pakket

1106665 TheRitualofHoliSmallGiftSetPROBOX?resMode=sharp2&fmt=png alpha&wid=1000&hei=1000Na een jaar keihard werken mag de juf of meester wel even goed ontspannen. En dat doe je natuurlijk met een Rituals pakket, wie is er niet gek op?
Ook voor mannen hebben ze leuke setjes!

Wat geven jullie de juf of meester als afscheidscadeau?
Liefs Julia

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt 1 keer per maand het laatste nieuws, de nieuwste producten, acties, leuke blogs en meer!

Een reactie op “10 bedankjes juf & meester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Selecteer een Afleverpunt